som tu novy takze by som vas chcel v prvom rade pozdravit a popriat vam vevela uspechov v chovani tychto krasnych zvierat a co najmenej umrti chcel by som sa spytat ze vcera som prvy raz napustal akvaterarium :laugh: a nemam este filter a zhnedla mi voda od korena sice nie moc ale je tam taky nadych hnedej farby:laugh: takze som chcel vediet ci to mojmu dolfikovi vadi alebo nie ci mu ju mam hned vymenit dakujem
Ahoj!
Pokud je ten kořen nový, doporučuji ho předem “vyvařit”!!! A to ještě min. 2x (myslím vyvařit, vyměnit vodu a znovu vyvařit).
Uvidiš tu vodu po vyvaření…. :blink:
To bych taky udělal já když si kupoval kořen tak jsem ho měl skoro měsíc ve vaničce z vodou aby se nasákl a popřípadě vypustil většinu barviva co by mi mohlo zbravit vodu ale vůbec nebarvil vodu pro jistotu jsem ho vyvařil a při vyvaření trochu pustil hnědé barvy ale v akvárku nebarvil skus vymáchat vyvařit louhovat ve vodě u vidíš maximálně koupíš nový
dakujem za radu ja som si to povodne myslel tiez len predavacka mi povedala ze sa nesmu tie korene vyvyarat lebo ze sa rozpadnu tak teraz som z toho jelen