od kamaratky som dostal k narodeninam krabika samicku a doteraz som mal tiez samicka lenze ta predchadzajuca o hodne vecsia a tu mensiu stale prenasleduje a vyhadzuje ju zo skrysy je moznost ze si na seba zvyknu alebo mam vymneit za samecka dakujem
no ja mam dva samce jeden mensi druhy vasci a nerobie sa nic iba obcas ked v behne ten mensi do velkeho ukrytu ktory si privlasnil ten vacsi tak ho len vytlaci klepetom..ale to je asi vsetko boli uz spolu aj v malek rabici a nic dokonca jeden sedel na tom druhom
Taky jsem měl do nedávna “Velkého” a “Malého”… Taky spolu “vycházeli”….
S Mecháčkem a Zrzkou jsem zažil i pár. Tam to bylo horší – Zrzka kolikrát před Mecháčkem zdrhala, aby na ní nemoh “hupsnout”. :blink: V tom byla chudák… Proto se doporučuje – když už, tak už 1x samec + 2x samice!
no hej len ich tak mam lebo..no od toho sa odvija ten pribeh stroskotanec preto dva samce povodne to nebol ale teraz mi je luto vymenit za samicu
mimochodom sa stroskotanec tak vola ten maly :laugh: a ten velky je dierka :laugh:
dierka preto lebo ked som ho kupil tak proste mal nedostatok vapnika a chcel som ho zachranit este sa nezvieliekol takze stale ich ma ale dari sa mu uz sa mu dalsei netvoria…
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)