Vítejte na Krabí web na eSumo.net › Fóra › Krabi › Můj krab :) › Krabáci
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
26.3.2009 v 7:00 #257
Aleachim
ÚčastníkAhojte.
Nejdřív musím pochválit autora těchto stránek. Takto vydařené stránky jsem ještě neviděla. Fakt super!
Taky bych se ráda pochlubila, já sama mám kraba (Cardisoma Armatum)už od roku 2004, takže teď v srpnu bude slavit 5 let. 7x se mi vyslíknul a teď je z něho obr. Při druhém vyslíkání přišel o oko, ale dostal se z toho. Je to šikula;)
Za ty roky co ho mám toho na internetu moc nebylo, ale tyhle stránky se mi hodně líbí.26.3.2009 v 12:06 #910Lukys
SledujícíMůžeš prosím poslat fotku na E-mail: Lukys.c@seznam.cz. chtěl bych ho vidět po pěti letech a ještěě v jak velkém akvárku ho máš ???
26.3.2009 v 14:16 #911Aleachim
ÚčastníkPro kraba mám udělaný akvaterárium. To prošlo po letech několika změnama. Teď to má udělaný tak, že 2:3 má souš a 1:3 má vodu. Udělaný to mám jako dvě samostatný terárka, spojený jsou jednou stranou, kde jsou odříznutý skla, aby přes to mohl přelézat.
26.3.2009 v 16:33 #912Lukys
SledujícíA jak je velký v CM A pošli prosím ještě fotky celého terárka
27.3.2009 v 13:41 #913Sumo
SprávceAhoj!
No tak to je asi zatím nejdéle žijící krabík, co znám! :woohoo:
Hooodně by mne (a určitě i ostatní) zajímalo bližší info!
Třeba:
– jak byl velký na začátku
– jak je velký teď
– čím se u tebe krmí
– jak dlouho mu svítíš a čím?
… a na další otázky určitě ještě přijdu…
A jak s tím okem? Ja tady někde uvádím, že to je to jediné, co mu nedoroste! :blink: Ono dorostlo??? :silly:
Fotky mě taky zajímají!

Uvítal bych vytvoření prezentace tvého akvaterárka (a nejen mne;) ) Kdybys našla chvilku – malý pokec a par fotek krabíka a akva….
Zatím…
27.3.2009 v 14:40 #914Lukys
SledujícíSumo já se taky chci zeptat a poslat fotky mám ale jen kraba ale to oko nedorostlo teda alespon podle těch fotek ale vypadá že mu o nevadí
30.3.2009 v 11:58 #916Aleachim
ÚčastníkOko mu nenarostlo, to fakt ne:laugh: Ale krabák je v pohodě, dostal se z toho.
Na začátku byl velký 5cm, teď měří 8,5 cm.
Sumo tobě jsem posílala tu prezentaci na mail, tak doufám, že ti to přišlo.
Krmím ho všemi druhy zeleniny a ovoce, taky dostává různé doplňky stravy pro vodní želvy a rybičky. Evža není moc náročný, takže sní skoro všechno, co mu tam dám:)30.3.2009 v 14:36 #917Lukys
Sledujícípošli pls taky tu prezentaci
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.