Ahoj chtěla bych se zeptat kolik se dožívají krabi.Měla jsem kraba od dubna,4.5cm-krunýř-,prý už chlapák…Včera ráno ještě byl OK,večer mrtvý..Přišel o dvě nohy,zalezl a jen tak si umřel … Nevim co se mohlo stát,ale jak tu hodně píšete,že vám krab jí-banány,melouny,ryby atd-mě to vůbec nejedl-jen jablko a šunku,nic jinýho nechtěl.ach jooo:( ,ale chystám se pořídit novýho,a snad se mi povede sehnat ,,mladšího a menšího,,
tobě umřel mecháček?? ,ty jo,to je škoda…No koupila jsem si dva raky a ty mě pobaví stejně dobře jako krabičák,jen jsou to mizerové a utikají mi ,takže když jim filtruju vodu,jsem vždy v pozoru,co prevíti provedou..Na kraba se určitě ještě chystám,jen opravdu,díky zkušenostem,se pokusim sehnat -mládě- .
No… Mechacek uz byl asi starsi kousek… Nekdy jsem mu i rikal “dedku”! Zil u mne vlastne 11 mesicu a ani jednou se nesvlekal. Porad jen nahanel Zrzku. No…:dry:
Dobrý den všem, také marně hledám, kolika se můj krab (Cardisoma armatum) může dožít, píše se do deseti let v zajetí…mám ho od malinkatého krabíka, rok narození 2001, takže za chvíli oslaví 10 let a je stále v dobré kondici, takže se nebojte, vydrží hodně