Vítejte na Krabí web na eSumo.net › Fóra › Obecné diskuze › Otázky a odpovědi › Jakou rybku??
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
9.4.2008 v 13:11 #274BigO.HenryČlen
Jelikož si už přiští týden budu kupovat krabíky a přemýšlel jsem, že bych ji tam dal i nějakou živou kořist v podobě rybiček… Mohli by jste mi nejakou doporučit?? Diky;)
9.4.2008 v 13:40 #471SumoSprávceTu nejlevnejsi!
Ja kdyz koupil rybu poprve, tak byla behem minuty ve sparech Klepetka…
I ted – Mechacek chytil rybku hned, co z pytlik spadla do vody….
Ja kupuji nejake “parmicky” za 19,- kus…9.4.2008 v 15:26 #472adminSprávceHenry jsou to parmičky zlaté já třeba mám 4 tetry krvavé doporučuje se ale hejno minimalně 6ti kusů a potom mám jednoho ancitruse
9.4.2008 v 16:10 #473SumoSprávceMno… Ancitruse mam taky! Ale toho neberu jako potravu pro kraby!!! To by se opovazily!
Duverne mu rikam “Viktor cistic” Je to borec a co ho mam asi 2 mesice, tak mi vyrostl asi o 1,5cm!Ale toho doporucuji koupit, az si krab zvykne na rybky, ktere mu davas k dispozici jako zpestreni jidelnicku! Prece jen… :silly:
9.4.2008 v 16:17 #474BigO.HenryČlenTak dám na vás:) Až si budu kupovat krabiky, tak si koupim i dvě parmičky:D Dik za radu
9.4.2008 v 16:22 #475PakinkoČlenja som rozmyslal tiez aku rybku, no a kedze chovam tak som si pozrel v knihe o rybach ktore cez noc spia na dne. Bolo ich vela ale v chovo som sa spital ktore su primeranej velkosti a ceny a vyslo mi z toho:mecun,gupka a este jedna taka “bez” mena ich ceny su okolo 22-25sk za kus
10.4.2008 v 17:56 #476Pavoucice.LČlenJá sem koupila rybku asi před třičtvrtě rokem a Lumpy se jí nejdřív bál a ted sou kamaradi,nedavno sem přidala ancistruse 1ks aby mi baštil řasy a tak.Lumpy ho zkouší chytit rafinovaně nažene ho za topítko a pak to topítko zasype kamením stalo se to už nekolikrat ale rybka to zatím ve zdraví přežila!!!:laugh:
11.4.2008 v 18:05 #477BigO.HenryČlenHehe:laugh: To musi bejt sranda to pozorovat… Ja uz jsem si dnes koupil krabiky:D Fotky a vypraveni vcerejsiho dne zde: http://rybicky.net/nadrze/3520
Asi je nechat tak tyden at si poradne zvyknou na nove prostredi a pak jim tam dam nejspis nejakou tu rybicku a mozna i snecka…
12.4.2008 v 7:21 #478SumoSprávcePekne, pekne!
Mas krasne velke akva! Tot velka vyhoda vyradit se…Nicmene – bacha na kabely!!! Klepetko mi kdysi “ozral” izolaci kabelu k topitku tak, ze uz byl u modreho a hnedeho dratu! :ohmy: Kdyby byla noc delsi, nevim jak by to dopadlo… :blush:
To je varovani pro vsechny!
Ja to pak resil tak, ze jsem na kabely nasadil podelne rozriznutou hadici – jak je mozne videt na nekterych fotkach…12.4.2008 v 8:25 #479BigO.HenryČlenDiky:)
Mno zatim Luke je v pohode, nic nevyvadi, ale zato Leia je pekny éro.
Zitra jim jdu koupit nejaky rybicky a snecky, abych odvratil pozornost od kytek, pac uz dve padly pod klepitky Leii, ale ta nejvetsi zatim odolava:P12.4.2008 v 14:44 #480PakinkoČlenja by som im tam dal nieco s cim by sa mohli hrat ako naprilad muslu co pusta bublinky. Ale tie rybky ich podla mna tiez zabavia
13.4.2008 v 10:59 #481BigO.HenryČlenTak jsem jim koupil ctyri parmicky a dva krunyrovce na cisteni:laugh:
13.4.2008 v 17:01 #482PakinkoČlenU vas byva otvoreny chovo v nedelu? U nas nie…..skoda
13.4.2008 v 17:55 #483BigO.HenryČlenU nas zadny obchod neni:P Ale mel jsem cestu do Prahy tak jsem se stavil v nove hale PetCentru v Hornich Pocernicich a jistil to PetCenter na Cernym moste…
14.4.2008 v 16:32 #487PakinkoČlenhmmm zase u nas niesu tie PetCentra u nas mas iba chovo produkty ktore maju akurat 3 akvaria kde maju asi 20 rybiek a potom jedno terarko kde maju take skysnute zviera ze im este tam zomrie …no a z techniky tam maju 2 druhy filtrov a 1 druh topitka a UV maju iba repti glo 10 takze mam smolu
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.