Zdravím vás. Jen by mne zajímalo, jakou máte zkušenost s ancistrusama u krabíku??? Naše Jimminka je pěkný prasátko a vodu má zaneřáděnou už po týdnu, ale máme obrovský akvárium a čištění je náročný. Filtr neustále běží, neustále je čištěň, ale ráda bych, aby jí třeba ancistrus trochu pomohl, jestli by to bylo možné. Tak co vy na to?
Ahoj já mám ancistruse jen jednoho, protože moje akarko je malé. Myslím si že by to neměl být problém, protože krabík mi zatím ancistruse nesnědl:)Pokoušel se ho lovit, ale neuspěl.Ancistrus má v ploutvičkách a u papule takové “ostny” a tím se víceméně chrání:)Navíc sem četla že mají i tuhou kůži…….No já bych neváhala a do akvarka si je rozhodně pořídila;)
Zadny problem! Ja mel Viktora cistice asi 3/4 roku… Ted jsem asi pred 14ti dny dokoupil jednoho mensiho a ten velky mi posel.
Ale jinak neni problem… Klidne si porid dva, tri a doporucuji i jinou rybicku, at si muze Jimminka neco ulovit….
Ahojky, moc děkuju. A je to jedno jaký rybičky?? My jsme chovali před Jimminkou rybičky a setkali jsme se s moučkou na rybičkách, tak se bojím, kdyby náhou ta rybička byla nějaká nakažená, aby to Jimmince neublížilo.
TO jsi moc hodná a děkuju za radu. TZo naše akvárterarium je velký metr na 30cm a čištění je fakt noční můra. A naše Jimminka papká ve vodě, takže jí tam i zbytky zůstanou a stačí noc a akvárko vypadá. Díky za radu
Rybky si myslím že je skoro jedno ale spíš nějaké menší já mám platy a hned co sem je tam dával už čekal a skoro mi je vytahoval ze síťky a ancitruse klidne ty 2-3 jak už řekl sumo mám jednoho golda už skoro půl rroku a pohodě je pořád mezi kamenama takže krabík ho nechití a teď už je pořád za filtrem mám 3D pozadí a ono se mi trochu zvedl od dna ani ne o 5mm a ancík tam je pořád zalezlej pod tím vylízá až večer nebo když přepluje za filtr :laugh:
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)