ahooooojte
….moj krab Adam je asi trosicku divny ale mam ho veeeeelmi rada :kiss: …. predstavte si…davam mu jest vsetko mozne… a on tym pohrda(okrem jednych tabletiek) a zerie iba take biele vlakna co sa tvoria na kamenoch asi po dvoch troch dnoch co ste vycistili akvarko….
…….je to v pohode?…..
nazdar……no ja sa tiez volam adam takze ma to potesilo…..no netusim co to zere ale moj krab ked mal zaspinenu vodu tak mal na dne take veci …inac aky to mas druh?
….hmmm….tak ahoj Adam ja vobec neviem aky druh mam lebo to nikde nemozem najst… ale ak si bol niekedy v chorvatsku tak tam boli taketo malicke hnede kraby…vsade chodili po kamenoch…. a ty mas akeho? jedneho ci viacerych?
….ahooj…to mi je moc luto…. asi to bol sok, vsak?
…ja to trosicku poznam lebo asi tyzden po tom ako som ich kupila mi tiez jeden zdochol….
…….uprimnu sustrast…..
nj len kym mi zaschne 3D pozadie a spravim UV lampu tak to potrva aj 2 tyzdne……az potom mozem kupovat krabika……inac daj sem niake foto tvoja akvaria:silly:
nemam ziadne fotky akvarka…. ani ziadne poriadne fotky kraba…. nie je velmi fotogenicky….
a akvarko mam uplne obycajne…ma tam par kamenov a jeden bambus…a aj filter a lampu…. a ako robis to 3D pozadie? ja sa moc do taykch veci nerozumiem…tak to ani nerobim….