zelené tečky Vítejte na Krabí web na eSumo.net › Fóra › Krabi › Gecarcinus Rirucola › zelené tečky Toto téma je prázdné. Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4) Autor Příspěvky 19.12.2010 v 12:01 #135 adminSprávce Ahoj všichni, zaprvé Vám přeji hezké vánoční svátky a zadruhé bych Vás chtěl požádat o další radu. Můj krab se má výborně, pořád žere běhá za rybkama atd… ale poslední dobou se mu v záhybech na rukou a kolem očí začaly usazovat zelené tečky (řasy…?) můžete mi poradit co s tím? Děkuji 19.12.2010 v 12:56 #1277 NeryČlen Krab definitivně nemá “ruce”. Co s tím? Nic. Až se svlékne, sundá tak i řasy 19.12.2010 v 16:56 #1278 adminSprávce nemyslel jsem ruce ale klepeta . Díky za radu, ve vode ale zadne zelene rasy nema, ani nemel a ted se mu z niceho nic zacaly ty rasy usazovat na klepetech, tak sem si rikal zda ho nemam vydrhnout kartackem na zuby nebo tak neco… 20.12.2010 v 13:28 #1279 adminSprávce Morske krabi su niekedy celi obrastli riasami a asi im to vobec nevadi. Autor Příspěvky Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4) Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit. Přihlásit Uživatelské jméno: Heslo: Zůstat přihlášen Přihlásit