terárko Vítejte na Krabí web na eSumo.net › Fóra › Krabi › Cardisoma Armatum › terárko Toto téma je prázdné. Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4) Autor Příspěvky 8.2.2009 v 9:40 #147 adminSprávce Ahojte poradí mi někdo jaké rostliny jsou vhodné ke krabům aby vypadaly pěkně a snášeli vlhkost.díky 10.2.2009 v 7:11 #842 Pavoucice.LČlen Nejlépe žadné, krabíci je s oblibou cvakají a jedí:)já nemám žadnou živou prodože vždycky všechny rozcupovají napadrt……….Jedinou rostlinku, kterou tam ted mám je tak ta je umělá.)Ta se zatím drží 10.2.2009 v 15:13 #844 SumoSprávce Mno – můj první krab Klepetko – ten zlikvidoval i umělou! Pak s něho padaly jakoby kousky kabelů…. :D:D 11.2.2009 v 4:16 #845 Pavoucice.LČlen Nepochopim co krabíkum ty kytky udělaly, koupila jsem zae novou umělou a už mi na vodě plavou zelené kousky Autor Příspěvky Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4) Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit. Přihlásit Uživatelské jméno: Heslo: Zůstat přihlášen Přihlásit