Vítejte na Krabí web na eSumo.net › Fóra › Obecné diskuze › Otázky a odpovědi › co by mu chutilo
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
27.2.2008 v 13:31 #184pavucik2521Člen
ahoooj … mam kraba asi tri tyzdne…
spociatku nechcel jest nic, lebo sa zvliekal… ale teraz mu tiez velmi nechuti…
kupila som mu akesi vitaminove tabletky, ale z tych si vzal len raz… inak nic… minule si chytil jednu rybku co mu plavala v akvarku… na nete som citala ze kraby zjedia takmer vsetko ale ked mojmu skoro nic nechuti… napr. nevsima si jablko ani mrkvu, sunku zjedol len raz, skusala som mu dat aj tycinky ale akosi mu to neslo chytit…tak pls poradte … a kolko krat na den mu mam dat jest?
thx za vase rady;)27.2.2008 v 17:27 #374SumoSprávceVse je psano na zdejsich strankach…
Strucne:
– jedi opravdu vse (ale tycinky bych mu nedaval)
– jidlo se dava jednou denne – nejlepe pozde odpoledne, vecer…
– rano je treba jidlo odstranit!
– jidlo je treba stridat a zjistit, po cem jede nejvic pro pripad nouze! Jako mas ted ty…Moji krabi si dali jablko s chuti pouze jednou za tech 5 mesicu co je mam a to hned po koupi! To asi byli hladovi! Pak uz se z nich stali jen masozrouti! 😆
Kup/zkus krevetky, krabi tycinky, zivou rybku, mrazene rybky, seminka slunecnice (nebo jine), atd…
Ale kdyz nechce – nechce… On si neco najde, az bude mit hlad!
Ja uz se presvecil, ze je dobre mit vzdycky nejakou zivou v akvarku… Kdyz uz, tak si ma co chytit a nebo to podle jeho pokusu hned zjistim a neco mu podstrcim… :laugh:10.5.2008 v 17:39 #526vesanecČlenNo já mám krabíka asi 2 tejdny , a prvni den se hned pustl do párecku , jinak jsem zkousel :
mrkva – 2x si kous:ohmy:
párecky – muze furt:lol:
rýze – pár zrnek zhltl,ale jinak nic moc:angry:
rohlík – není problém kdyz je nasátej vodou -muze furt:laugh:
piskot – to samí jak rohlík -muze furt:laugh:
rybky – asi je línej nejak se mu chytat nechtej:ohmy:
jablko – ani si necuchnul:blink:
rajce – okusoval ho peknou chvilku ,ale ze by zmizel vetsí kus se ríct nedá:dry:
jinak zkousím dál , jak jste na tom vy?10.5.2008 v 18:49 #527adminSprávceJa zatiaľ informácie čerpám z tejto stránky,je super. Mám krabov iba 3 dni, ale zatiaľ, z ponúkaného jedla, im neskutočne chutia banány nakrájané na kolieska. Jedia ich v miske, ale aj si koliesko celé odnesú na kameň a zjedia tam…skúste
10.5.2008 v 20:24 #528petertnČlenmoji miluju hrozno a susene rybicky pre korytnacky.
A nesmiem zabudnut na datelinu a pupavove listy. cesky to neviem prelozit.sice: pampeliskove listy a jetel ak sa nemylim
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.