Aky pouzivate strk?

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    Pakinko
    Člen

Chcel by som sa opitat aky pouzivate strk. Na nete malo velaludi niaky obicajny bieli aleob niaku dunajsku zmes no ja osobne mam cerveno zeleny a nechapem preco si aj ostatny nedaju niaky farbny lebo podla mna je to tak krajsie :P…napiste sem ake mate strky alebo piesky,napiste ich vyhody a nevyhody

Sumo
    Správce

:woohoo:
    Cervene… Zelene… Nu coz o to! Pro lidske oko to je urcite hezke! :)
    Ale co si pomysli takovy krab ci ryba, kdyz se v takovem prostredi ocitne?!? :blink:

To ja mel do ted – do “velke prestavby” pouze bile dekoracni kaminky frakce 4-6mm.
    Ted jsem presel na klasiku – “ricni sterk” frakce 1-3mm…
    Volil jsem proto, ze je to klasika a navic me stvalo to predesle byla tak velka frakce a kdyz se zacly tvorit rasy, tak na tech bilych kaminkach to psobilo rusive… :blush:

Pakinko
    Člen

takze farebny strk je pre kraba zly???

Lukys
    Sledující

Nevím jestli je pro kraba zlý ale já mám taky ten říční štěrk asi 4-6mm

já mám říční kamínky ,myslím že to vypada přirozeně ,Lumpy je rád přehrabuje a přenáší:silly:

Sumo
    Správce

Pakinko napsal:

Quote:
    takze farebny strk je pre kraba zly???

Tak jsem to nemyslel! Nemyslim, ze je “zly”… Ale je to take “cudne”… :blink:

petertn
    Člen

poivam biely jemny strk co sa pouziva na filtraciu na plavarnach, alebo sa dava aj na spook kopanych studni ako filter proti kalu. ked je vlhky tak aj drzi tvar a robia si v nich krabici skryse

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.